Punem la fiert varza in 1,5 l apa rece. Adaugam fasolea proaspat scoasa din pastai (sau fasolea uscata pregatita corespunzator) si daca avem ciolanul
Punem la fiert varza in 1,5 l apa rece. Adaugam fasolea proaspat scoasa din pastai (sau fasolea uscata pregatita corespunzator) si daca avem ciolanul afumat taiat in cuburi mari. Condimentam eventual cu sare si piper si fierbem supa la foc mic. (Daca fasolea este fiarta pe jumatate, atunci adaugam carnatul afumat).
Pregatim o prajeala cu boia de ardei , iar cand este totul moale, imbogatim supa cu prajeala.
Alte retete recomandate
Ciorba de pui
Ciorba de perisoare
Prietena mea Flori din Italia a postat pe blogul ei aceasta reteta atat de apetisanta incat nu am rezistat pana nu am...
"Spanakopita"Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa