Punem la fiert varza in 1,5 l apa rece. Adaugam fasolea proaspat scoasa din pastai (sau fasolea uscata pregatita corespunzator) si daca avem ciolanul
Punem la fiert varza in 1,5 l apa rece. Adaugam fasolea proaspat scoasa din pastai (sau fasolea uscata pregatita corespunzator) si daca avem ciolanul afumat taiat in cuburi mari. Condimentam eventual cu sare si piper si fierbem supa la foc mic. (Daca fasolea este fiarta pe jumatate, atunci adaugam carnatul afumat).
Pregatim o prajeala cu boia de ardei , iar cand este totul moale, imbogatim supa cu prajeala.
Alte retete recomandate
Ciorba de pui
Ciorba de perisoare
Era prea lung titlul sa adaug si sosurile, asa ca am scris diverse, dar de fapt am preparat doua. Fiecare a servit cu sosul...
Cartofi si ficat de pui la cuptor, cu diverse sosuriOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj