Supa de zarzavat

Se taie subtire morcovul, patrunjelul, prazul. Cartofii se taie ceva mai gros. Se pun la fiert in supa strecurata. Se adauga sare cat trebuie.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov mijlociu
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 fire de praz
  • 3 cartofi mijlocii
  • 2l zeama de carne

Mod de preparare

Se taie subtire morcovul, patrunjelul, prazul. Cartofii se taie ceva mai gros. Se pun la fiert in supa strecurata. Se adauga sare cat trebuie.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...