Supa delicioasa de pasare

Pentru supa delicioasa de pasare se alege o gaina grasa si nu prea tinara. Gaina, curatata si spalata, se aseaza intr-o oala in care se toarna 3-4 l apa.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • apa (3-4 l)
  • carne de gaina (3-4 kg.)
  • ceapa (1 buc.)
  • morcov (1 buc.)
  • pastarnac (1/2 buc.)
  • patrunjel
  • piper
  • sare (1 lingurita)

Mod de preparare

Pentru supa delicioasa de pasare se alege o gaina grasa si nu prea tinara. Gaina, curatata si spalata, se aseaza intr-o oala in care se toarna 3-4 l apa, dupa marimea gainii, piperul si sarea. Se pune la foc potrivit. Se continua apoi pregatirea supei. Zarzavatul se adauga dupa ce pasarea a fiert pe jumatate. Supa de pasare se poate prepara si fara zarzavat, doar cu o ceapa, in acest mod pastrindu-se gustul de pasare mai pregnant. La sfirsit, se adauga patrunjelul.


Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...