Supa din carne de pui rasol cu taitei

Pentru supa din carne de pui rasol cu taitei carnea se spala. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina, telina si ceapa se curata, se spala si se cresteaza.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de pui - 500 g
  • taitei - 400 g
  • morcovi - 150 g
  • pastarnac radacina - 150 g
  • patrunjel radacina - 150 g
  • telina radacina - 50 g
  • ceapa - 100 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare si piper boabe dupa gust

Mod de preparare

Pentru supa din carne de pui rasol cu taitei carnea se spala. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina, telina si ceapa se curata, se spala si se cresteaza. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se fierbe in 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga ceapa, morcovi, pastarnac, patrunjel radacina, telina si piper. Dupa fierbere, carnea si legumele se scot din vas. Supa se strecoara. Carnea se portioneaza in 5 bucati si se introduce in supa. Se adauga taiteii fierti in apa cu sare si trecuti prin jet de apa.

Supa din carne de pui rasol cu taitei se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.


Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...