Supa din coada de bou,Ochsenschwanzsuppe a la Maya

1. Spalam bucatile de coada,le stergem cu servet de hirtie si le punem in ulei la prajit pe ambele parti. Cind sint prajite, presaram ling

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 700 g coada de bou
  • * 500 ml bulion de rosii
  • * 2 cepe
  • * 4 morcoviori
  • * 1 bucata de telina
  • * 1 legatura patrunjel tinar cu radacina
  • * 3 l apa fierbinte
  • * 1 lingurita faina
  • * piper
  • * sare
  • * 3-4 linguri ulei de floarea soarelui
  • * 1 foaie de dafin (fac.)

Mod de preparare

1. Spalam bucatile de coada,le stergem cu servet de hirtie si le punem in ulei la prajit pe ambele parti.

Cind sint prajite, presaram lingurita de faina, amestecam si lasam 1 minut la prajit.

2. Adaugam legumele curatate,spalate si tocate. Le lasam putin la prajit.

3. Adaugam apa fierbinte si legatura de patrunjel tinerel cu tot cu radacina

(spalam foarte bine)Condimentam cu sare si piper.

Se poate pune piper boabe.

4. Lasam sa fiarba timp de o ora la foc potrivit/domol ,chiar o ora jumatate-cu capac.

Turnam bulionul,amestecam,si mai lasam inca ora la fiert,cu capac,la foc domol

(carnea trebuie sa se desprinda de pe coada).

5. Cind e fiarta,curatam carnea de pe os,si o adaugam inapoi in supa.

Degustam,daca e nevoie condimentam si mai lasam un clocot scurt de 1-2 minute.

6. Se poate cu un mot de smintina,daca doriti.

Reteta propusa de MAYA.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...