Supa gulas

Pentru supa gulas carnea se curata si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie jumatati. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Faina se cerne.

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de vita - 450 g
  • oua - 1 bucata
  • faina - 50 ml
  • cartofi - 400 g
  • ceapa - 150 g
  • ulei - 50 ml
  • pasta de tomate - 50 g
  • chimen - 5 g
  • boia de ardei dulce - 2 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare dupa gust
  • 2 cuburi MAGGI de vita

Mod de preparare

Pentru supa gulas carnea se curata si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie jumatati. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Faina se cerne. Ouale se trec prin jet de apa rece. Chimenul uscat se macina. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Carnea de vita se fierbe in 2-2,5 l apa cu sare. Se spumeaza. Se adauga ceapa, cuburile MAGGI si se continua fierberea. Cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga cartofii. Carnea fiarta se scoate in alt vas si se foloseste la alt preparat. Separat, se inabusa in ulei pasta de tomate diluata in 100 ml apa, boia de ardei si chimen. Se adauga la supa. Din faina, ou si sare se prepara o coca din care se formeaza galusti care se introduc in supa si se lasa sa fiarba la foc mic.

Supa gulas se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.

 


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sorcova

De ce are denumirea asta??? Cind am terminat mincarea, exact asta am zis"am facut o sorcova". Mi-am adus aminte de la Master...

Sorcova
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca