Supa Paloc

Dezosam pulpa si o taiem cubulete. Incalzim 2 linguri de ulei intr-un ceaun si calim ceapa taiata cubulete si o presaram cu boia. Adaugam carnea, o p

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr pulpa de oaie
  • 300 gr cartofi
  • 150 gr ceapa rosie
  • 500 gr fasole verde
  • 3 linguri ulei
  • 50 gr faina
  • 100 ml smantana
  • sare
  • boia
  • chimen macinat
  • foi de dafin
  • 2 catei usturoi
  • piper

Mod de preparare

Dezosam pulpa si o taiem cubulete. Incalzim 2 linguri de ulei intr-un ceaun si calim ceapa taiata cubulete si o presaram cu boia.

Adaugam carnea, o prajim bine si turnam deasupra 2 l de apa. Condimentam cu sare, piper, adaugam foile de dafin, usturoiul pisat si fierbem la foc mic.

Cand carnea devine aproape moale adaugam cartofii curatati si taiati cubulete, fasolea fiarta si taiata bucati si fierbem totul pana cand ingredientele devin moi.

Pregatim un sos maro dintr-o lingura de ulei si faina.

Ingrosam cu el supa, o stropim cu smantana si o servim cu chifle albe.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete:

Dovlecei cu branza la cuptor

Sufleu de dovlecei cu branza de vaci

Piept de pui aromat cu sote dovlecei

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...