1. Se spala caisele si se taie in sferturi. 2. Se toarna apa, se indulcesc si se lasa la clatit pana sunt moi. 3. Se ame
1. Se spala caisele si se taie in sferturi.
2. Se toarna apa, se indulcesc si se lasa la clatit pana sunt moi.
3. Se amesteca faina cu laptele praf, se adauga apa si se amesteca bine.
4. Se adauga treptat apa si se amesteca mereu.
5. Se lasa sa fiarba si se adauga caisele trecute prin sita, untul si zaharul vanilat.
6. Se pune si zeama de lamaie si se lasa sa se raceasca.
Se serveste rece
Una dintre mancarurile noastre preferate este mancarea de cartofi cu afumatura de porc. De data aceasta ne-a ajutat...
Mancare de cartofi cu afumatura de porc la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj