Supa rece cu lapte praf si caise

1. Se spala caisele si se taie in sferturi. 2. Se toarna apa, se indulcesc si se lasa la clatit pana sunt moi. 3. Se ame

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 caise
  • 1 lingura zahar
  • 100 g lapte praf
  • 1 lingura faina
  • 30 g unt
  • 1 plic zahar vanilat
  • zeama de la o lamaie

Mod de preparare

1. Se spala caisele si se taie in sferturi.

2. Se toarna apa, se indulcesc si se lasa la clatit pana sunt moi.

3. Se amesteca faina cu laptele praf, se adauga apa si se amesteca bine.

4. Se adauga treptat apa si se amesteca mereu.

5. Se lasa sa fiarba si se adauga caisele trecute prin sita, untul si zaharul vanilat.

6. Se pune si zeama de lamaie si se lasa sa se raceasca.
Se serveste rece

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de cartofi cu afumatura de porc la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Una dintre mancarurile noastre preferate este mancarea de cartofi cu afumatura de porc. De data aceasta ne-a ajutat...

Mancare de cartofi cu afumatura de porc la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca