1. Se spala caisele si se taie in sferturi. 2. Se toarna apa, se indulcesc si se lasa la clatit pana sunt moi. 3. Se ame
1. Se spala caisele si se taie in sferturi.
2. Se toarna apa, se indulcesc si se lasa la clatit pana sunt moi.
3. Se amesteca faina cu laptele praf, se adauga apa si se amesteca bine.
4. Se adauga treptat apa si se amesteca mereu.
5. Se lasa sa fiarba si se adauga caisele trecute prin sita, untul si zaharul vanilat.
6. Se pune si zeama de lamaie si se lasa sa se raceasca.
Se serveste rece
Daca pregatirile de Paste sunt in toi si nu mai ai timp si pentru o pasca traditionala cu aluat de cozonac, iti ofer o...
Desert Pasca fara aluat cu ciocolataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura