Supa rece cu lapte praf si caise

1. Se spala caisele si se taie in sferturi. 2. Se toarna apa, se indulcesc si se lasa la clatit pana sunt moi. 3. Se ame

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 caise
  • 1 lingura zahar
  • 100 g lapte praf
  • 1 lingura faina
  • 30 g unt
  • 1 plic zahar vanilat
  • zeama de la o lamaie

Mod de preparare

1. Se spala caisele si se taie in sferturi.

2. Se toarna apa, se indulcesc si se lasa la clatit pana sunt moi.

3. Se amesteca faina cu laptele praf, se adauga apa si se amesteca bine.

4. Se adauga treptat apa si se amesteca mereu.

5. Se lasa sa fiarba si se adauga caisele trecute prin sita, untul si zaharul vanilat.

6. Se pune si zeama de lamaie si se lasa sa se raceasca.
Se serveste rece

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...