Ceapa tocata, usturoiul si untul se pun intr-un vas sa se caleasca. Eu am pus un carnat afumat jumatate tocat si jumatate taiat bucati. Se adauga car
Ceapa tocata, usturoiul si untul se pun intr-un vas sa se caleasca.
Eu am pus un carnat afumat jumatate tocat si jumatate taiat bucati.
Se adauga cartofii si se calesc putin in grasime, se adauga faina si se amesteca bine, cine vrea poate sa o si rumeneasca, apoi se stinge cu lapte.
Se stinge cu lapte se lasa pana se ingroasa sosul si se adauga apa sau supa cam vreo 2 litri.
Se fierbe pana cartofii sunt gata.
Salata sau spanacul sau ce se foloseste, se spala se taie fasii, se pune in castron si se toarna supa peste ea. Verdeata se opareste,
se adauga smantana si condimentele.
Se serveste cu crutoane. Reteta Supa Toscana a fost propusa de apascaritei maria pe forum culinar.ro
Alte retete de supe gasiti aici:
Supa-crema cu dovleac ,
Supa crema de galbiori cu verdeata,
Supa de mazare uscata pasata
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti