Supa traditionala din carne de vita

Pentru supa traditionala din carne de vita se pune rasolul taiat in bucati sa fiarba cu apa rece, la foc mic. Se ia, cu grija, toata spuma, apoi se adauga legumele.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ½ kg de rasol cu os cu maduva
  • o ceapa
  • 1 morcov
  • ½ telina
  • 3 l de apa
  • sare

Mod de preparare

Pentru supa traditionala din carne de vita se pune rasolul taiat in bucati sa fiarba cu apa rece, la foc mic. Se ia, cu grija, toata spuma, apoi se adauga legumele bine curatate si spalate. Dupa jumatate de ora de fierbere, se adauga sarea si se lasa in continuare vasul pe foc mic, 2 ½ ore. Cand carnea este fiarta, se scoate rasolul si se pune in vas curat, la caldura, acoperit. Se strecoara supa, se taie morcovul si telina in 3-4 bucati mari; pentru supa, se pregatesc galuste din 2 oua si 3-4 linguri de gris. Se separa albusurile de galbenusuri. Se bate spuma tare, se adauga galbenusurile, apoi, putin cite putin, se pune grisul. Cand supa clocoteste, se pun pe rind galustele, luind cite ¼ de lingura din compozitie. Cand toate galustele s-au ridicat deasupra, se intorc si se pune patrunjel verde tocat.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftele de peste

  Mai jos am sa va prezint chiftele de peste ce sunt mancate rapid si cu mare pofta. Reteta de fata este una simpla,...

Chiftele de peste
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca