Supa ungureasca

Se taie resturile de carne fiarta si se pun in zeama de la limba, impreuna cu ceapa taiata si cu sare. Dupa citeva clocote, se adauga cartofii taiati

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • zeama de la o limba fiarta
  • ¼ kg resturi de carne fiarta
  • 1 ceapa
  • 1/2 kg cartofi
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingurita boia de ardei
  • sare
  • crutoane

Mod de preparare

Se taie resturile de carne fiarta si se pun in zeama de la limba, impreuna cu ceapa taiata si cu sare. Dupa citeva clocote, se adauga cartofii taiati taitei, usturoiul si boiaua. Cind cartofii sint fierti se serveste supa cu crutoane.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...