Castigatorii concursului - 5 august 2016
Avem placerea de ii felicita pe utilizatorii Culinar.ro care au propus retete interesante si frumos prezentate de conserve cu fructe. Juriul tine sa precizeze ca alegerea a fost mai dificila decat de obicei, pentru ca majoritatea retetelor au fost apropiate ca valoare. Iata totusi cele 3 retete castigatoare:
Premiul 1: Gem de mure - simona72
Premiul 2: Gem de capsuni - deyutzky
Premiul 3: Dulceata de nuci - ryta
Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor, va asteptam in continuare cu drag la concursurile Culinar.ro!
***********************************************************************
Dragi prieteni ai Culinar.ro,
Vetetele incontestabile ale verii sunt in continuare fructele. Ne bucuram de ele atatat prospespete, ca parti ale unor deserturi delicioase, dar si sub forma de conserve, pentru a ne prelungi bucuria si in afara sezonului. Gustoasele fructe se transforma de multe ori in compoturi, dulceturi, gemuri sau siropuri, multe dintre ele urmand a fi savurate in anotimpul rece, in care fructele "adevarate" nu vor mai fi la indemana. Putem include in aceasta categorie chiar si bauturile alcoolice cu fructe (visinata, zmeurata, afinata etc.)
Va invitam cu drag ca, in perioada 8 iulie - 3 august, sa inscrieti in contul vostru din site-ul Culinar.ro cel putin 2 retete de conserve cu fructe (oricare dintre categoriile enumerate mai sus).
Cele mai apreciate retete cu fructe ale unui utilizator vor fi rasplatite cu premii frumoase, care va vor fi de folos in bucatarie .
PREMIUL 1 - Cratita cu capac 24 cm/3,8 l - Vitesse Vitesse France
Premiul 2 - Dispozitiv scos samburi
Premiul 3 - Feliator legume si fructe
Conditii de participare la concurs:
- respectarea temei
- inscrierea a cel putin 2 retete de conserve cu fructe, in perioada mentionata (participa pa concurs toti utilizatorii care inscriu doua sau mai multe retete pe tema data)
- ilustrarea cu cel putin o fotografie din procesul de preparare, alaturi de fotografia preparatului final
Desemnarea castigatorului se va realiza prin jurizare de catre echipa Culinar.ro.
Citeriile de jurizare vor fi: explicarea pas cu pas a pregatirii retetelor si a proceselor de imbuteliere si conservare, detalierea prin fotografii a pasilor de prepare.
Castigatorii vor fi anuntati pe 5 august 2016.
Asteptam cu drag retetele voastre si va uram mult succes!
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasoleCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaDin doar 2 ingrediente si un pic de apa, am facut o bautura rapida plina de vitamine, cu ajutorul noului meu blender personal...
Smoothie cu mar si portocalaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii