Actualizare - 5 aprilie 2016
Iata retetele castigatoare ale celor 3 premii din cadrul concursului "Retete de primavara":
*** Premiul 1 - Oala fiert legume/paste 16cm, 4,4L - Vitesse Vitesse France
Fasole batuta cu leurda - postata de Anca Roman
*** Premiul 2 - Tigaie 24 cm - Vitesse Vitesse France
Rulada de pui umpluta cu spanac - postata de ani67
*** Premiul 3 - Cantar de bucatarie T021 Terraillon
Melcisori din piept de pui cu spanac - postata de cretu_veronica22
---------------------------------------------------------------------------
Dragii nostri,
Fara doar si poate, a venit primavara si odata cu ea un aer de prospetime peste tot, inclusiv in bucatariile noastre. Ne face placere, odata cu innoirea naturii, sa revenim si noi la obiceiurile alimentare specifice acestui anotimp.
Fie ca e vorba de binecunoscutele preparate traditionale cu ingrediente proaspete de sezon, cum ar fi urzicile, loboda, stevia sau spanacul sausalatele de tot felul, fie de alte mancaruri originale, mai putin cunoscute, pe care voi obisnuiti sa le preparati primavara, ne vom bucura sa le cunoastem cu totii gratie acestui concurs prin care sarbatorim primavara in bucatarie.
Va invitam asadar cu drag sa inscrieti in site-ul Culinar.ro, intre 3 si 31 martie, retetele voastre de primavara.
Cele mai apreciate 3 retete de primavara vor fi rasplatite cu premii perfecte pentru bucatarie:
*** Premiul 1
Oala fiert legume/paste 16cm, 4,4L - Vitesse Vitesse France
*** Premiul 2
Tigaie 24 cm - Vitesse Vitesse France
*** Premiul 3
Cantar de bucatarie T021 Terraillon
In plus, toti participantii la concurs vor castiga galbeni care pot fi folositi la achizitia oricarui produs culinar din magazinul online Culinar.ro.
Juriul Culinar.ro va aprecia urmatoarele aspecte ale retetelor: claritatea descrierii pasilor de preparare si calitatea fotografiilor care ilustreaza reteta. Constituie un avantaj daca reteta este insotita si de imagini din timpul prepararii, in afara de fotografia cu preparatul final.
Pe langa aceste calitati apreciate de juriul format din echipa Culinar.ro, care va acorda jumatate din punctaj, cealalta jumatate a punctajului va fi desemnata de numarul de aprecieri pe care retetele propuse le vor atrage din partea publicului (numarul de like-uri va avea o pondere de 50% in desemnarea castigatorului).
Clasamentul se va realiza astfel: primele 10 retete din topul realizat prin contorizarea like-urilor publicului vor primi un punctaj dela 1 la 10 (10 fiind nota oferita primului loc si 1 fiind nota locului al zecelea). Juriul va oferi la randul sau acestor retete cate o nota dela 1 la 10 (10 fiind nota oferita primului loc si 1 fiind nota locului al zecelea). Punctajul final va fi obtinut prin adunarea celor doua punctaje, iar primele 3 clasate in top castiga cele 3 premii din concurs. In caz de egalitate pe unul dintre locurile clasamentului, va fi desemnata castigatoare reteta care are mai multe puncte din partea juriului.
Pasii pentru inscrierea retetelor sunt:
1. va autentificati in contul de utilizator Culinar.ro
2. accesati sectiunea "Retete culinare"
3. apasati butonul " Adauga reteta"
4. completati campurile formularului de reteta
5. apasati butonul "Salveaza reteta"
Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Retetele care au texte sau fotografii copiate vor fi descalificate.
Retetele castigatoare vor fi anuntata pe 5 aprilie 2016.
Mult succes!
Aceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorPlacintele Poale in brau sunt niste placinte traditionale moldovenesti, pline de savoare si gusturi minunate, care te imbie...
Placinte Poale in brauPlacinta cu foi este delicioasa si usor de pregatit. Foile pregatite in casa pentru placinta nu sunt deloc greu de facut,...
Foi de placinta de casaReteta o am de a o buna prietena... am mancat la ea, mi-a placut, i-am cerut reteta si am trecut la confectionat.
Placinta cu branza dulce stafide si foiPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelGris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.
Gris cu lapteSeparam 3 oua, galbenusurile le amestecam cu 3 linguri zahar, pe urma punem 3 linguri faina, 1 lingura cacao si 1 lingurita...
Prajitura cu piscoturi si crema de cocosCrisulina este de vina ca m-a pus la munca! :)))) Si uite asa, incet, incet am ajuns si la reteta cu numarul 450, alaturi de...
Desert prajitura saseasca cu branza dulceReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii