9 mai 2017 - CASTIGATORII
Iata ca a venit momentul mult asteptat sa anuntam retetele castigatoare ale concursului nostru culinar.
Misiunea juriului a fost una destul de dificila, intrucat toate retetele au fost peste asteptari de bune, de frumoase si apetisante, dar cele castigatoare sunt, dupa cum urmeaza:
1. Cozonac cu aroma de portocala
Felicitari castigatorilor, multumiri tuturor participantilor!
Ramaneti aproape de noi pentru alte suprize si concursuri atractive!
Cu drag,
Echipa Culinar.ro
*********************************************************************************************************************
Ne apropiem de marea sarbatoare a Pastelui, motiv pentru care pregatirile sunt in toi, in special cele culinare! Stim ca fiecare gospodina are secretele ei pe care le foloseste cand pregateste bunatatile pentru masa de Paste!
Cu siguranta, familia se va reuni in jurul mesei si toate vor fi savurate cu mult drag.
Iata ca si de data aceasta, Culinar.ro va invita cu mult drag, la un nou CONCURS CULINAR, cu premii absolut minunate!
Ce trebuie sa faceti pentru a participa la acest concurs?
In perioada 13 aprilie - 7 mai 2017, trebuie sa inscrieti in contul de utilizator, minim 2 retete cu bunatati de Paste pe care voi, cu multa maiestrie, le pregatiti pentru aceasta sarbatoare!
Dulci, sarate, apetisante, cu cat mai multe, cu atat mai multe sanse de castig!
Va asteapta, ca de obicei, premii frumoase si utile!
PREMIUL 1
Aspirator portabil
Foarte util, indeparteaza praful si murdaria indiferent de suprafata pe care vreti sa o curatati: geamuri, gresie, mese de sticla sau cabine de dus.
PREMIUL 2
Tava rotunda prajituri 25 cm
PREMIUL 3
Tigaie wok
Desemnarea castigatorilor se va realiza prin jurizare de catre echipa Culinar.ro.
Criteriile de jurizare: complexitatea retetelor, explicarea pas cu pas a pregatirii retetelor (detalierea prin fotografii a pasilor de preparare reprezinta un avantaj), originalitatea imbinarii ingredientelor.
Castigatorii vor fi anuntati pe 9 mai 2017.
Mult succes!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii