CONCURS: Specialitatea ta, APERITIVELE

12 decembrie - Castigatorii concursului

Avem bucuria sa ii anuntam pe castigatorii concursului nostru de retete de aperitive. Spectacolul aperitivelor este intotdeuna unul fascinant. Va multumim tuturor pentru efortul depus si pentru spectacolul oferit. Dintre zecile de retete minunate, juriul a ales in cele din urma cele 3 retete castigatoare:

ani67 - Rulouri umplute din muschi de porc

dyadya - Placinta cu dovlecei

Sidy56 - Racituri - piftie

Felicitari castigatorilor si tuturor concurentilor!

---------------------------------------------------------------

Dragi prieteni ai Culinar.ro,


Va propunem o noua tema a concursului nostru culinar. De data aceasta, vedetele concursului sunt specialitati la care stim ca va pricepeti foarte bine: APERITIVELE.

Provocarea acestei luni consta in a ne arata aperitivele pe care le pregatiti, pentru mesele propriei familii sau pentru cele dedicate musafirilor.

Va invitam cu drag ca, in perioada 11 noiembrie - 11 decembrie, sa inscrieti in contul vostru din site-ul Culinar.ro cel putin 2 retete de aperitive, fie ele de gala sau de zi cu zi.

Cele mai apreciate retete de aperitive ale unui utilizator vor fi rasplatite cu premii foarte frumoase pentru bucatarie, potrivite pentru gatirea servirea acestor specialitati, care va pun in valoare atat imaginatia, cat si priceperea.

Premii:

PREMIUL 1 - Slow cooker 3.5L Manual Red Crock-Pot


PREMIIUL 2 - Tava servire aperitive 60 cm - Kitchen Craft


PREMIUL 3 - Razatoare-feliator legume si fructe - Westmark



Conditii de participare la concurs:

- respectarea temei

- inscrierea a cel putin 2 retete de conserve de aperitive, in perioada mentionata (participa pa concurs toti utilizatorii care inscriu doua sau mai multe retete pe tema data)

- ilustrarea cu cel putin o fotografie


Desemnarea castigatorului se va realiza prin jurizare de catre echipa Culinar.ro.


Citeriile de jurizare vor fi: explicarea pas cu pas a pregatirii retetelor (detalierea prin fotografii a pasilor de preparare reprezinta un avantaj).


Castigatorii vor fi anuntati pe 12 decembrie 2016.

Asteptam cu drag retetele voastre si va uram mult succes!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide