12 decembrie - Castigatorii concursului
Avem bucuria sa ii anuntam pe castigatorii concursului nostru de retete de aperitive. Spectacolul aperitivelor este intotdeuna unul fascinant. Va multumim tuturor pentru efortul depus si pentru spectacolul oferit. Dintre zecile de retete minunate, juriul a ales in cele din urma cele 3 retete castigatoare:
ani67 - Rulouri umplute din muschi de porc
dyadya - Placinta cu dovlecei
Sidy56 - Racituri - piftie
Felicitari castigatorilor si tuturor concurentilor!
---------------------------------------------------------------
Dragi prieteni ai Culinar.ro,
Va propunem o noua tema a concursului nostru culinar. De data aceasta, vedetele concursului sunt specialitati la care stim ca va pricepeti foarte bine: APERITIVELE.
Provocarea acestei luni consta in a ne arata aperitivele pe care le pregatiti, pentru mesele propriei familii sau pentru cele dedicate musafirilor.
Va invitam cu drag ca, in perioada 11 noiembrie - 11 decembrie, sa inscrieti in contul vostru din site-ul Culinar.ro cel putin 2 retete de aperitive, fie ele de gala sau de zi cu zi.
Cele mai apreciate retete de aperitive ale unui utilizator vor fi rasplatite cu premii foarte frumoase pentru bucatarie, potrivite pentru gatirea servirea acestor specialitati, care va pun in valoare atat imaginatia, cat si priceperea.
PREMIUL 1 - Slow cooker 3.5L Manual Red Crock-Pot
PREMIIUL 2 - Tava servire aperitive 60 cm - Kitchen Craft
PREMIUL 3 - Razatoare-feliator legume si fructe - Westmark
Conditii de participare la concurs:
- respectarea temei
- inscrierea a cel putin 2 retete de conserve de aperitive, in perioada mentionata (participa pa concurs toti utilizatorii care inscriu doua sau mai multe retete pe tema data)
- ilustrarea cu cel putin o fotografie
Desemnarea castigatorului se va realiza prin jurizare de catre echipa Culinar.ro.
Citeriile de jurizare vor fi: explicarea pas cu pas a pregatirii retetelor (detalierea prin fotografii a pasilor de preparare reprezinta un avantaj).
Castigatorii vor fi anuntati pe 12 decembrie 2016.
Asteptam cu drag retetele voastre si va uram mult succes!
Prajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaE o toamna tarzie, perfecta pentru supe calde si delicioase. Pentru ca ador dovleacul, dar si ciupercile, si pentru ca mi-am...
Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure• scoateti samburii din prunele proaspete si mixatii-le impreuna cu menta proaspata• puneti vinul la redus pe foc, impreuna
Rulada de porc cu sos picant de pruneCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloAdor pestele iar de când am descoperit aceasta reteta am renunțat sa mai cumpăr conserve din comerț.
Conserva de peste cu legume pentru iarnaAcest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiSe spala pasarea, se transeaza in bucatele potrivite si se aseaza in oala. Zarzavatul se toaca in cubulete mici si se adauga...
Ciorba de gaina in oala sub presiuneEste un fel de Rosenkranz, pe care l-am facut prima data cu ani in urma dupa o reteta din revista "Practic in bucatarie". Si...
Cozonac cu zahar caramelizatReteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mere
Comentarii