CONCURS: Toamna se numara borcanele

CASTIGATORII CONCURSULUI - 5 octombrie 2016

Concursul nostru cu retete de conserve de toamna s-a incheiat si si-a desemnat castigatorii. Iata retetele premiate:

PREMIUL 1: Muraturi asortate - Anca E. Voicu

PREMIUL 2: Dovlecei in ulei - dyadya

PREMIUL 3: Salata in straturi pentru iarna - ani67

Felicitari!

*******************************************

Dragi prieteni ai Culinar.ro,

A venit toamna si, odata cu ea, preocuparea noastra cu ce umplem camara pentru la iarna.

Gandul oricarui om harnic ii zboara catre... castraveti, gogonele, pepeni galbeni, gogosari, rosii, vinete, prune sau alte fructe si legume de sezon si la cum se pot transforma ele in cele mai bune muraturi, gemuri, zacuste, salate sau alte conserve iscusite, dupa retetele fiecaruia, mostenite de la mame si bunici, aflate de la prieteni sau inventate de el insusi.

Provocarea acestei luni consta in a ne arata conservele voastre de toamna, pentru ca, vorba aceea, toamna se numara... borcanele :).


Va invitam cu drag ca, in perioada 7 septembrie - 3 octombrie, sa inscrieti in contul vostru din site-ul Culinar.ro cel putin 2 retete de conserve de toamna.


Cele mai apreciate retete de conserve pentru iarna ale unui utilizator vor fi rasplatite cu premii frumoase, care va vor fi de folos in bucatarie .


Premii:


PREMIUL 1 - Aparat de vidare FFS002X FoodSaver Menţine prospeţimea alimentelor de până la 5 ori mai mult timp



Premiul 2 - Fierbator Polished Inox Breville


Premiul 3 - Cantar de bucatarie Classic, Terraillon


Conditii de participare la concurs:


- respectarea temei

- inscrierea a cel putin 2 retete de conserve de toamna, in perioada mentionata (participa pa concurs toti utilizatorii care inscriu doua sau mai multe retete pe tema data)

- ilustrarea cu cel putin o fotografie din procesul de preparare, alaturi de fotografia preparatului final


Desemnarea castigatorului se va realiza prin jurizare de catre echipa Culinar.ro.


Citeriile de jurizare vor fi: explicarea pas cu pas a pregatirii retetelor si a proceselor de imbuteliere si conservare, detalierea prin fotografii a pasilor de preparare.


Castigatorii vor fi anuntati pe 5 octombrie 2016.

Asteptam cu drag retetele voastre si va uram mult succes!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise
Cele mai apreciate rețete
Parteneri
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoare
Bucataras.RO

Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoare

     O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...

Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoare
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Prajitura cu caise si lapte de cocos
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos