CONCURS: Toamna se numara borcanele

CASTIGATORII CONCURSULUI - 5 octombrie 2016

Concursul nostru cu retete de conserve de toamna s-a incheiat si si-a desemnat castigatorii. Iata retetele premiate:

PREMIUL 1: Muraturi asortate - Anca E. Voicu

PREMIUL 2: Dovlecei in ulei - dyadya

PREMIUL 3: Salata in straturi pentru iarna - ani67

Felicitari!

*******************************************

Dragi prieteni ai Culinar.ro,

A venit toamna si, odata cu ea, preocuparea noastra cu ce umplem camara pentru la iarna.

Gandul oricarui om harnic ii zboara catre... castraveti, gogonele, pepeni galbeni, gogosari, rosii, vinete, prune sau alte fructe si legume de sezon si la cum se pot transforma ele in cele mai bune muraturi, gemuri, zacuste, salate sau alte conserve iscusite, dupa retetele fiecaruia, mostenite de la mame si bunici, aflate de la prieteni sau inventate de el insusi.

Provocarea acestei luni consta in a ne arata conservele voastre de toamna, pentru ca, vorba aceea, toamna se numara... borcanele :).


Va invitam cu drag ca, in perioada 7 septembrie - 3 octombrie, sa inscrieti in contul vostru din site-ul Culinar.ro cel putin 2 retete de conserve de toamna.


Cele mai apreciate retete de conserve pentru iarna ale unui utilizator vor fi rasplatite cu premii frumoase, care va vor fi de folos in bucatarie .


Premii:


PREMIUL 1 - Aparat de vidare FFS002X FoodSaver Menţine prospeţimea alimentelor de până la 5 ori mai mult timp



Premiul 2 - Fierbator Polished Inox Breville


Premiul 3 - Cantar de bucatarie Classic, Terraillon


Conditii de participare la concurs:


- respectarea temei

- inscrierea a cel putin 2 retete de conserve de toamna, in perioada mentionata (participa pa concurs toti utilizatorii care inscriu doua sau mai multe retete pe tema data)

- ilustrarea cu cel putin o fotografie din procesul de preparare, alaturi de fotografia preparatului final


Desemnarea castigatorului se va realiza prin jurizare de catre echipa Culinar.ro.


Citeriile de jurizare vor fi: explicarea pas cu pas a pregatirii retetelor si a proceselor de imbuteliere si conservare, detalierea prin fotografii a pasilor de preparare.


Castigatorii vor fi anuntati pe 5 octombrie 2016.

Asteptam cu drag retetele voastre si va uram mult succes!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide