Proprietatile capsunilor

(0)
admin postat de
Capsunele (denumirea stiintifica Fragaria Viridis) este originar din Europa si Asia Centrala. Chiar daca la noi se gaseste pe piata proaspat doar 4-5 saptamani pe an, acest minunat fruct bogat in dulceturi, in continutul mare de apa si fibre, trebuie consumat cu placere.

La inceputul lunii iunie, poti tine o cura de sanatate cu delicioasele capsuni, consumand timp de 10 zile, in fiecare dimineata, cate 250 g ca mic dejun. In acest fel se asigura necesarul zilnic de minerale si de vitamine (C si K). O portie de capsune are un aport de 210 mg de potasiu, un mineral care diminueaza riscul de atac de cord sau de atac cerebral. Iar daca ai o digestie dificila, tensiune ridicata sau nivelul colesterolului crescut, mananca zilnic 500 g ca mic dejun sau cina. Nu trebuie sa trecem cu vederea posibilele efecte negative pentru unele persoane cum ar fi cel alergenic.

Medicii nu recomanda capsuni copiilor sub 4 ani, iar cei cu varste apropiate trebuie sa consume in cantitati reduse. Capsunele nu sunt recomandate nici persoanelor cu intoleranta la aspirina deoarece contin acid acetilsalicilic.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
recomandari

Alaturi de inghetata, zahar sau frisca, capsunile nu trebuie sa lipseasca, in perioada aceasta, din meniul ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.