Procurati paharele de unica folosinta ( 100 ml), neaparat transparente, si si lingurite de unica folosinta, mici, colorate. Jumatate din salata boeuf o amestecati cu o sfecle coapta si rasa, adaugati putina zeama de lamaie si ceva mai multa maioneza. Cealalta o lasati galbena. Puneti-o in paharele, unele roz, altele balbene, umpleti-le cu varf si ornati cu masline, suvite de ou fiert, de gogosar rosu, rondea de morcov, de castravete acru. Un singur element de ornament mic, nedefinit si o frunzulita de patrunjel au efect datorita culorilor. Infigeti o lingurita in marginea paharului. Asezati-le pe platouri rotunde, cu cu feliute de franzela frumos asezate in jur. Increcati chiar acum o reteta de salata de boeuf. Acest articol este scris de Galea Octavian Silviu pentru concursul media-content. Si tu poti publica retete sau articole pe culinar.ro si ai sansa de a castiga un Iphone sau un Ipad.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii