Cumpararea oualor

(0)
admin postat de


Ouale trebuie sa aiba albusul transparent, bine delimitat de galbenus si galbenusul compact, culoarea clara, de la galben deschis la galben rosiatic, miros si gust caracteristic. In mod practic, prin ou proaspat se intelege oul care vara nu este mai vechi de 15 zile, iar iarna de 25-30 zile (de la data ouatului), pastrat la temperatura de 8-10�C. Valoarea nutritiva ridicata impune ouale printre produsele de origine animala necesare unei alimentatii rationale si echilibrate.

Inainte de folosire, ouale se recomanda sa fie spalate, deoarece de pe coaja pot patrunde in mincare microorganisme daunatoare sanatatii. Ouale de rata, chiar proaspete, nu pot fi folosite pentru pregatirea maionezelor sau budincilor. Ele se admit in consum numai bine fierte, timp de 8 minute.

Atentie! In perioada calda nu cumparati oua decit din unitati care asigura conditiile de temperatura necesare mentinerii in buna stare a acestora.

Atentie! Nu cumparati oua murdare, fisurate sau sparte. Ouale sub 40 gr. bucata se vind la kilogram.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.