Marinarea carnii de vita

(0)
admin postat de


Pentru marinarea carnii de vita se prepara un amestec din: o lingurita cu virf de condimente (in amestec), o lingurita de mustar, 1/2 lingurita boia de ardei dulce, 1 pahar mare cu vin rosu, 1/2 pahar cu ulei. Se omogenizeaza amestecul, se pune bucata de carne, se acopera si se lasa la rece 2 zile.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.