Fii Maestru culinar.ro!

Fii Maestru culinar.ro!

Regulamentul acestei campanii este deosebit de simplu. La fiecare inceput de luna premiem utilizatorul care a adaugat in luna precedenta cele mai multe retete si articole. Trebuie sa tii cont totusi de urmatoarele: 1. Retetele si articolele pe care le trimiti trebuie sa iti apartina in totalitate. Daca vom descoperi contrariul nu le vom publica. 2. Pozele trebuie sa iti apartina sau sa ai drepturi de folosire asupra lor. 3. Vom publica doar acele retete si articole care nu sunt publicate si pe alte site-uri. Daca vom descoperi ca o reteta sau un articol trimis de tine, este publicat si pe alt site de profil, nu il vom publica. 4. Articolele trebuie sa aiba minim 4.500 de caractere, si sa contina informatii cuprinzatoare, bine structurate, de interes, iar exprimarea sa fie una coerenta, corecta dpdv gramatical si ortografic. Greseala e omeneasca si se poate intampla oricui, dar daca sunt foarte multe greseli nu vom publica articolul.   La aceasta campanie participa orice membru culinar.ro care posteaza retete sau articole pe site. Singura restrictie pe care am impus-o este ca un utilizator nu poate lua doua luni consecutive titlul de maestru. Asta pentru a oferi sanse egale tuturor participantilor. In fiecare luna castigatorii vor fi rasplatiti cu un premiu surpriza!   Mai mult, la sfarsitul anului 2012 toti maestrii culinari din timpul anului vor avea sansa sa lupte pentru marele premiul al anului, si pentru titlul de Maestru culinar 2012   Toate premiile lunare sunt oferite de decorix.ro, magazin online de accesorii si obiecte pentru bucatarie, dar si pentru gradina. E practic imposibil sa nu gasesti un cadou potrivit!   In luna iulie unul dintre cei mai activi useri ai nostri a fost Pica. Ea a adaugat nu mai putin de 25 de retete in imagini. Efortul ei va fi rasplatit cu o carte de bucate si cu o lampa de gaz pentru bucatarie de la decorix.ro.     Cine este detinatorul titlului Maestru culinar.ro se poate vedea pe prima pagina a culinar.ro Viziteaza retetele adaugate de Pica. Pentru luna august 2011 titlul de Maestru culinar.ro ii revine lui Carmen - Ana. Pentru luna septembrie 2011 titlul de Maestru culinar.ro ii revine lui Beatricecristian. Pentru luna octombrie 2011 titlul de Maestru culinar.ro ii revine lui mi_tinita. Pentru luna noiembrie 2011 titlul de Maestru culinar.ro ii revine lui alice_ciobanu Pentru luna decembrie 2011 titlul de Maestru culinar.ro ii revine lui nicol_anton.   Maestrii culinar in 2012 Pentru luna ianuarie 2012 titlul de Maestru culinar.ro ii revine utilizatorului SanatateAcasa. Felicitari! Pentru luna februarie 2012 titlul de Maestru culinar.ro revine utilizatorului AnaAntonie. Felicitari! Felicitari!   Aceasta campanie s-a incheiat. Noua campanie culinar.ro la care poti sa participi este Fii Maestru culinar cu Paprika TV

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac oparit

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Foi napolitana cu blat de nuga
2
Prajituri

Foi napolitana cu blat de nuga

Este o reteta mostenita de la bunica mea, prajitura preferata din copilaria mea.

Foi napolitana cu blat de nuga
Zarzarasi cu miere
3
Gogosi

Zarzarasi cu miere

Zărzăraşi sau mini papanaşi. Se fac rapid şi sunt foarte gustoşi, mai ales calzi. Eu i-am servit cu miere, dar merg cu...

Zarzarasi cu miere
Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
4
Torturi

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji

Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
Tort  Dobos
5
Torturi

Tort Dobos

Tortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...

Tort Dobos
Parteneri
Rasol de pui cu legume
Bucataras.RO

Rasol de pui cu legume

Rasol de pui cu legume
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
ReteteCulinare.RO

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!