Regulamentul acestei campanii este deosebit de simplu. La fiecare inceput de luna premiem utilizatorul care a adaugat in luna precedenta cele mai multe retete si articole. Trebuie sa tii cont totusi de urmatoarele: 1. Retetele si articolele pe care le trimiti trebuie sa iti apartina in totalitate. Daca vom descoperi contrariul nu le vom publica. 2. Pozele trebuie sa iti apartina sau sa ai drepturi de folosire asupra lor. 3. Vom publica doar acele retete si articole care nu sunt publicate si pe alte site-uri. Daca vom descoperi ca o reteta sau un articol trimis de tine, este publicat si pe alt site de profil, nu il vom publica. 4. Articolele trebuie sa aiba minim 4.500 de caractere, si sa contina informatii cuprinzatoare, bine structurate, de interes, iar exprimarea sa fie una coerenta, corecta dpdv gramatical si ortografic. Greseala e omeneasca si se poate intampla oricui, dar daca sunt foarte multe greseli nu vom publica articolul. La aceasta campanie participa orice membru culinar.ro care posteaza retete sau articole pe site. Singura restrictie pe care am impus-o este ca un utilizator nu poate lua doua luni consecutive titlul de maestru. Asta pentru a oferi sanse egale tuturor participantilor. In fiecare luna castigatorii vor fi rasplatiti cu un premiu surpriza! Mai mult, la sfarsitul anului 2012 toti maestrii culinari din timpul anului vor avea sansa sa lupte pentru marele premiul al anului, si pentru titlul de Maestru culinar 2012 Toate premiile lunare sunt oferite de decorix.ro, magazin online de accesorii si obiecte pentru bucatarie, dar si pentru gradina. E practic imposibil sa nu gasesti un cadou potrivit! In luna iulie unul dintre cei mai activi useri ai nostri a fost Pica. Ea a adaugat nu mai putin de 25 de retete in imagini. Efortul ei va fi rasplatit cu o carte de bucate si cu o lampa de gaz pentru bucatarie de la decorix.ro. Cine este detinatorul titlului Maestru culinar.ro se poate vedea pe prima pagina a culinar.ro Viziteaza retetele adaugate de Pica. Pentru luna august 2011 titlul de Maestru culinar.ro ii revine lui Carmen - Ana. Pentru luna septembrie 2011 titlul de Maestru culinar.ro ii revine lui Beatricecristian. Pentru luna octombrie 2011 titlul de Maestru culinar.ro ii revine lui mi_tinita. Pentru luna noiembrie 2011 titlul de Maestru culinar.ro ii revine lui alice_ciobanu Pentru luna decembrie 2011 titlul de Maestru culinar.ro ii revine lui nicol_anton. Maestrii culinar in 2012 Pentru luna ianuarie 2012 titlul de Maestru culinar.ro ii revine utilizatorului SanatateAcasa. Felicitari! Pentru luna februarie 2012 titlul de Maestru culinar.ro revine utilizatorului AnaAntonie. Felicitari! Felicitari! Aceasta campanie s-a incheiat. Noua campanie culinar.ro la care poti sa participi este Fii Maestru culinar cu Paprika TV
Checul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaPentru ostropel de pui cu tomate si usturoi spalam carnea si o condimentam dupa care prajim pulpele in putin ulei pana se...
Ostropel de pui cu tomate si usturoiO supa minunata de iarna, cu o aroma deosebita. Eu ii spun si supa antiraceala. Contine mult usturoi, motiv pentru care se...
Supa crema de cartofi cu usturoi copt si pesto de patrunjelPancakes este o alternativa delicioasa la reteta clasica de clatite. Se prepara usor si poate fi servita in diverse combinatii.
Pancake Jamie OliverDe obicei fac mâncarea de fasole fără carne, dar pentru că am nimerit nişte afumătură mai grasă şi am avut câţiva...
Iahnie de fasole cu afumatura si carnatiPentru ca este vara, am folosit vinete albe, care mi-e imi par mai dulci si mai frumoase, si de asemenea am gasit in piata...
Musaca in stil grecescO mancare usoara, satioasa si gustoasa! Retete dietetice
Paste integrale cu carne de pui in sos de rosiiRogolah este o reteta culinara minunata de cornulete foarte fragede, umplute cu nuca si scortisoara. Cornuletele se pot umple...
Rogolah, cornulete foarte fragedeSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii