Pentru peste simplu inabusit cu cartofi se poate prepara inabusit salaul, stiuca, mihaltul, crapul, nisetrul, cega, pastruga....
Peste simplu inabusit cu cartofiCea mai gustoasa ciorba de peste se prepara din peste viu sau foarte proaspat (crap, cega, biban). Ciorba se poate gati, de...
Ciorba simpla de peste cu zarzavaturiPentru cega prajita cu unt pestele se spala si se curata cu un cutit de solzii de pe spinare si, dupa ce se scot intestinele,...
Cega prajita cu untCega se curata de solzi, maruntaie si sira spinarii, se spala si se prasara apoi cu sare si piper. Se stropeste apoi cu...
Cega prajitaLegumele se cuarata si se pun apoi la fiert in apa. Cand sunt aproape fierte se pune si cega sa fiarba. Se scoate apoi din...
Cega cu sos albLegumele se curata, se spala si se pun sa fiarba. Cand sunt aproape fierte se adauga cega spalata si curatata in prealabil si...
Rasol de cegaFileurile de peste se baga la marinat, de seara pana a doua zi ,intr-o cutie inchisa ermetic, in amestecul obtinut din...
Rulouri din CegaSe pot prepara inabusit salaul, stiuca, mihaltul, crapul, nisetrul, cega, pastruga. Pestele se curata, se spala, se taie...
Peste inabusitCel mai gustos bors de peste se prepara din peste viu sau foarte proaspat (crap, cega, biban). Ciorba se poate gati, de...
Bors de peste cu praz