Rulouri din Cega

Fileurile de peste se baga la marinat, de seara pana a doua zi ,intr-o cutie inchisa ermetic, in amestecul obtinut din ingredientele de la marinata.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Rulouri din Cega

Ingrediente

  • 5 fileuri de Cega proaspete
  • Pentru marinata:
  • un pahar de vin alb
  • cateva felii de lamaie
  • 2 linguri de otet balsamic
  • 2 linguri de ulei de masline
  • cateva boabe de piper
  • 2 foi de dafin
  • 3-4 catei de usturoi feliati
  • 2 lingurite de legume deshidratate (delikat)
  • un praf de condimente amestec uscate (cimbrisor
  • busuioc
  • oregano
  • anason
  • maghiran
  • ceapa)
  • Pentru umplutura:
  • o ceapa mare
  • 5-6 ciuperci mari
  • sare
  • piper
  • o legatura de patrunjel
  • doua linguri de ulei de masline
  • 5 bucati de muschi feliat

Mod de preparare

Fileurile de peste se baga la marinat, de seara pana a doua zi ,intr-o cutie inchisa ermetic, in amestecul obtinut din ingredientele de la marinata.

Se taie ceapa marunt si se caleste putin in uleiul de masline, impreuna cu ciupercile curatate, spalate si maruntite, se potriveste de sare si piper,se da tigaia la o parte si se amesteca cu patrunjelul taiat marunt.

Fileurile de Cega scoase din marinata se prind la capete, cu o scobitare de bambus, formand un rulou. In ficare rulou format se baga, usor cu degetul, cate o feliue de muschiulet, asezata ca un evantai, care la randul ei se umple cu umplutura de ciuperci.

Se aseaza rulourile unul langa altul in tavita de yena, se toarna marinata, se mai completeaza cu un paharel de vin, putin ulei de masline si se da totul la cuptor, pana se rumeneste frumos.
Se servesc calde cu sos din tavita, sos de usturoi si felii de lamaie.

Pofta buna!

Reteta Rulouri din Cega a fost propusa de ani67 pe forum culinar.ro

Alte retete cu peste gasiti aici:

Peste la tava cu praz,

Peste - rapid si bun,

Paste cu peste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de portocale cu crema

Tort de portocale cu crema

Tortul de portocale cu crema este pur si simplu savuros. Aceasta reteta de tort cu crema poate fi pregatit pentru Craciun sau...

Tort de portocale cu crema
Zabaione

Zabaione

Zabaione este o reteta de crema italiana, pe baza de oua si zahar. Crema este usoara si poate fi folosita la diferite retete...

Zabaione
Gulas cu carne de vaca

Gulas cu carne de vaca

Gulasul cu carne de vaca intruneste toate calitatile nutritive ale unei mancari cu proteine si vitamine. Daca puteti sa-l...

Gulas cu carne de vaca
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu mere
1
Prajituri

Placinta cu mere

Foaie de placinta: - toate ingredientele de mai sus se pun la gramada intr-un castron, faina puneti pt. inceput cam 400 gr....

Placinta cu mere
Mini ardei umpluti cu branza
2
Aperitive cu branza

Mini ardei umpluti cu branza

Bunatati de Paste

Mini ardei umpluti cu branza
Chec pufos
3
Checuri

Chec pufos

Un chec pufos si gustos pe care vi-l recomand cu drag

Chec pufos
Prajitura simpla cu nuci si mere
4
Prajituri

Prajitura simpla cu nuci si mere

Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...

Prajitura simpla cu nuci si mere
Tiramisu reţetă cu lamaie
5
Torturi

Tiramisu reţetă cu lamaie

Tiramisu cu lamaie este un desert delicios, adaptat dupa Tiramisu reţetă originala. Un tort cu blat biscuite pe care-l...

Tiramisu reţetă cu lamaie
Parteneri
Minicozonaci cu ciocolata si rahat
Bucataras.RO

Minicozonaci cu ciocolata si rahat

Minicozonaci cu ciocolata si rahat
Prajitura cu foi de napolitana
Gustos.RO

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Gogosari in sos de mustar cu otet
ReteteCulinare.RO

Gogosari in sos de mustar cu otet

Gogosari in sos de mustar cu otet