Fileurile de peste se baga la marinat, de seara pana a doua zi ,intr-o cutie inchisa ermetic, in amestecul obtinut din ingredientele de la marinata.
Fileurile de peste se baga la marinat, de seara pana a doua zi ,intr-o cutie inchisa ermetic, in amestecul obtinut din ingredientele de la marinata.
Se taie ceapa marunt si se caleste putin in uleiul de masline, impreuna cu ciupercile curatate, spalate si maruntite, se potriveste de sare si piper,se da tigaia la o parte si se amesteca cu patrunjelul taiat marunt.
Fileurile de Cega scoase din marinata se prind la capete, cu o scobitare de bambus, formand un rulou. In ficare rulou format se baga, usor cu degetul, cate o feliue de muschiulet, asezata ca un evantai, care la randul ei se umple cu umplutura de ciuperci.
Se aseaza rulourile unul langa altul in tavita de yena, se toarna marinata, se mai completeaza cu un paharel de vin, putin ulei de masline si se da totul la cuptor, pana se rumeneste frumos.
Se servesc calde cu sos din tavita, sos de usturoi si felii de lamaie.
Pofta buna!
Reteta Rulouri din Cega a fost propusa de ani67 pe forum culinar.ro
Alte retete cu peste gasiti aici:
Peste la tava cu praz,
Peste - rapid si bun,
Paste cu peste
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii