Pentru cega prajita cu unt pestele se spala si se curata cu un cutit de solzii de pe spinare si, dupa ce se scot intestinele, se face o crestatura in lungimea sirei spinarii.
Pentru cega prajita cu unt pestele se spala si se curata cu un cutit de solzii de pe spinare si, dupa ce se scot intestinele, se face o crestatura in lungimea sirei spinarii, extragandu-se nervul. Se taie felii mai groase, care se ung cu zeama de lamaie, se sareaza, se pipereaza, se dau prin faina si se prajesc in ulei amestecat cu unt.
Cega prajita cu unt se serveste fierbinte, cu cartofi natur peste care se presara patrunjel verde taiat marunt si se stropeste cu unt topit.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii