conserva

Sandviciuri

Pasta de peste pentru sandvici

Se dau prin masina de tocat sardelele sarate (numai fileurile), maslinele (fara simburi), pestele din conserva, patrunjel,...

Pasta de peste pentru sandvici
Conserve de iarna

Fasole verde pentru conserva

Se alege fasolea verde mai cruda, fara ata, se spala si se crapa prin mijloc in doua. Se pune uleiul intr-o cratita mare la...

Fasole verde pentru conserva
Aperitive cu oua

Oua cu spanac

Spanacul din conserva se fierbe in apa cu sare, timp de 5 minute, dupa care se scurge bine de apa si se taie mare. Intr-o...

Oua cu spanac
Aperitive cu peste

Ton cu porumb

Se amesteca tonul din conserva cu porumbul intr-un vas de sticla (pentru aspect), se adauga zeama de lamiie pentru a da un...

Ton cu porumb
Mancaruri cu legume

Spanac la cuptor

Se curata spanacul, se spala foarte bine si se fierbe in apa putina cu o lingurita de sare. Se poate folosi si spanac din...

Spanac la cuptor
Conserve de iarna

Conserva de zarzavat pentru ciorbe

Conserva de zarzavat pentru ciorbe este ideala la orice fel de mancare, nu doar la ciorbe. Pentru aceasta reteta de conserva...

Conserva de zarzavat pentru ciorbe
Salate reci

Salata de spanac

Spanacul din conserva se spala in citeva ape, se scurge, apoi se taie fideluta. Se amesteca bine cu ulei, zeama de lamiie,...

Salata de spanac
Conserve de iarna

Dovlecei

Se aleg dovlecei foarte mici, daca se conserva intregi (aceeasi reteta este valabila si pentru dovlecei mari). Dovleceii se...

Dovlecei