Se toaca ceapa si se pune intr-o cratita cu unt sau cu ulei, se aseaza deasupra carnea taiata felii, se acopera vasul si se...
Budinca din carne de vacaIntr-o oala sub presiune se pun la fiert burta, oasele de vaca, morcovii curatati si ceapa curatata cam in 5-6 litri de apa...
Ciorba de burta cu "cheie"Se toarna peste rasol un sos alb din smintina, sare si putina apa, fierte circa 15 minute. Se presara deasupra brinza si...
Rasol de vaca cu smintinaSe curata muschiul de pielite si zgirciuri, se pune intr-o craticioara cu feliile de morcov, ardeiul, foaia de dafin si se...
Muschi de vacaMuschiul curatat de pielite se impaneaza cu feliile de morcov si se inabusa cu apa si uleiul, acoperit, pina se fragezeste....
Muschi de vaca cu sote de morcoviSe fierbe carnea de vaca cu zarzavatul ca si pentru rasol. Legumele, curatate, spalate, se fierb in apa cu sare si se scurg....
Carne de vaca cu legume si orezSe da carnea de vaca prin masina de tocat de 2-3 ori, impreuna cu felia de franzela, inmuiata si stoarsa. Se amesteca apoi cu...
Chifetlute cu carne de vacaSe fierbe vrabioara impreuna cu morcovul taiat felii, in putina apa si sare, acoperit. Legumele, fierte separat si scurse, se...
Vrabioara de vaca cu legumeSe curata muschiul de pielite, se bate usor sa se inmoaie, dar nu se subtiaza, apoi se frige la gratar pe ambele parti. Nu se...
Muschi de vaca la gratar