Pentru clatitele gustoase cu branza se fac 16-18 clatite din doua oua, fara zahar. Separat se freaca branza de vaca cu...
Clatite gustoase cu branzaPentru alivanca cu unt se freaca intr-un castron branza de vaca pana devine ca o crema. Se pun pe rand ouale, malaiul, faina,...
Alivanca cu untPentru budinca delicioasa de macaroane se fierb macaroanele in apa cu sare, se scurg si se limpezesc cu apa rece. Se freaca...
Budinca delicioasa de macaroanePentru dovlecei umpluti cu branza si orez se rad dovleceii, se taie in doua sau in trei bucati, dupa marime, si se scobeste...
Dovlecei umpluti cu branza si orezCartofii umpluti cu branza de vaca este o mancare de cartofi la cuptor delicioasa si simpla de preparat. Se curata cartofii...
Cartofi umpluti cu branza de vacaPentru ciulamaua de rinichi de vitel sau vaca se face un sos alb de faina, prajind usor o lingura de faina intr-o lingura de...
Ciulama de rinichi de vitel sau vacaCreierul pane se pregateste foarte usor si este foarte bun. Aveti nevoie de 1 creier de vaca sau 2 creieri de vitel.
Creier pane de vitaTocana de porc cu rosii este o mancare de carne delicioasa si se pregateste la fel ca tocana de vaca. Se serveste cu mamaliga.
Tocana de porc cu rosiiCarnea de purcel cu varza se pregateste la fel ca varza cu carne de vaca. Pentru aceasta veti avea nevoie de carne, varza,...
Carne de purcel cu varzaRasol de vaca cu legume se face foarte usor. Trebuie sa folositi carne de vita de cea mai buna calitate.
Rasol de vaca cu legumePentru mititei din carne de vaca, se trece de doua ori prin masina carnea de la gat impreuna cu seul de vaca. Se amesteca cu...
Mititei din carne de vacaPentru rasol de vaca cu cartofi si zarzavat, carnea cea mai gustoasa este mugurul de piept, fluierul si carnea de la coada....
Rasol de vaca cu cartofi si zarzavatPentru sarmalele cu varza dulce se da prin masina carnea de porc sau amestecata, de vaca si de porc, si miezul de la o felie...
Sarmale cu varza dulce si mararParjoalele moldovenesti se pot face din carne de vaca, de porc si de miel. Se da prin masina de tocat carne macra mai grasuta...
Parjoale moldovenesti cu carne macraCiorba taraneasca de vita este delicioasa si plina de legume. Pentru ciorba taraneasca se taie carnea de vaca in bucati...
Ciorba taraneasca de vitaPrajitura cu branza de vaca este o reteta delicioasa. Ingredientele sunt: zahar, oua, branza.
Prajitura cu branza de vacaAluatul de placinta cu mere, nuci sau branza de vaca este o reteta simpla. Ingredientele pentru reteta sunt: faina, zahar, oua.
Aluat de placintaAluat de placinta cu mere, nuci sau branza de vaca este o reteta de aluat care se poate folosi la orice umplutura....
Aluat de placinta cu mere, nuci sau branza de vacaPentru a prepara aceasta reteta de bors de vaca, sunt necesare urmatoarele ingrediente: coada de vaca, ceapa verde, leustean,...
Bors de vacaPrajitura cu branza si iaurt este o reteta fina si utila pentru meniul de sarbatoare. Pentru a o prepara sunt necesare...
Prajitura cu branza si iaurtPentru a prepara aceasta reteta de pasca cu branza de vaci si stafide sunt necesare urmatoarele ingrediente: branza de vaca,...
Pasca cu branza de vaci si stafidePentru a prepara aceasta reteta de prajitura cu branza de vaca sunt necesare urmatoarele ingrediente: branza de vaca, faina,...
Prajitura cu branza de vacaPentru a prepara aceasta reteta de prajitura cu visine sunt necesare urmatoarele ingrediente: branza de vaca, galbenusuri,...
Prajitura cu zmeuraPentru a prepara aceasta delicioasa reteta de placinta sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, branza de vaca, lapte,...
Placinta poale-n brauPentru a prepara aceasta delicioasa reteta de strudel cu branza de vaca sunt necesare urmatoarele ingrediente: foaie de...
Strudel cu branza de vacaPentru a prepara aceasta delicioasa reteta de placinta cu branza de vaca sunt necesare urmatoarele ingrediente: foaie de...
Placinta cu branza de vacaAceasta reteta de pasca cu branza de vaca este ideala pentru perioada Pastilor. Pentru a o realiza, sunt necesare urmatoarele...
Pasca cu branza de vacaPentru aceasta reteta de budinca cu branza de vaca si stafide sunt necesare urmatoarele ingrediente: branza de vaca, stafine,...
Budinca cu branza de vaca si stafideReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasii fierti sunt deliciosi si mult mai usori decat papanasii prajiti in ulei....
Reţetă de preparare a papanaşilor fiertiReţetă de preparare a papanaşilor. Pentru realizarea retetei de papanasi prajiti sunt necesare urmatoarele ingrediente:...
Reţetă de preparare a papanaşilorColtunasii cu branza de vaca si smantana sunt deliciosi si usor de preparat. Pentru aceasta reteta sunt necesare urmatoarele:...
Coltunasi cu branza de vacaTocana de vacuta este usor de preparat. Aveti nevoie de carne de vaca, ceapa, ulei, pasta de rosii, faina si delikat.
Tocana populara de vacutaSe pun la fiert carnea de vaca, morcovul, ceapa, bucata de carne de iepure, jambonul, toate taiate bucatele. Se adauga zeama...
Sos vanatoresc din carne de vaca si iepureToate incredientele se framanta bine. Coca obtinuta se acopera si se lasa sa se odihneasca 1 ora. Din acest aluat se formeaza...
Gogosi moldovenesti cu branza de vacaSe spala si se oparesc rinichii, dupa care se scot din apa fierbinte si se spala cu apa rece. Se taie apoi felii si se pun cu...
Rinichi de vaca inabusitiRinichii se curata bine de grasimi, se spala, dupa care se taie rondele. Acestia se pun cu 25 gr de unt intr-un vas, pe foc,...
Rinichi de vaca soteCarnea se curata de pielite si se taie in bucati. Se pun bucatile intr-un vas cu untura sau ulei sis e lasa pe foc mic, pana...
Tocanita ardeleneasca din carne de vacaCartoful se pune la fiert, in coaja, dupa care se trece prin masina de tocat, impreuna cu o felie de paine muiata in apa si...
Parjoale din carne de vacaCarnea se taie bucati mici si se pune pe foc mic, intr-un vas cu ulei. Se lasa sa fiarba inabusit, cu capac, pana scade apa...
Ghiveci cu carne de vacaCarnea se taie in felii subtiri. Acestea se pun la prajit in putina untura. Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti, se scot pe...
Carne de vaca inabusitaCarnea se pune la fiert si se trece apoi prin masina de tocat carne. Se curata si se toaca marunt ceapa si se pune la rumenit...
Tocatura moldoveneasca din carne de vacaMuschiul se curata de pielite, se sareaza si se pipereaza dupa care se lasa deoparte. Se pune ulei, intr-un vas, se adauga...
Sos de masline si ciuperci cu muschi de vacaCarnea se impaneaza cu fasii subtiri de slanina sau se infasoara in felii de slanina. Se adauga sare si se introduce usturoi...
Friptura din carne de vacaCarnea se taie felii groase si intre timp se infierbanta gratarul si se unge cu ulei. Se asaza apoi feliile de muschi sau...
Friptura din carne de vaca la gratarSe pune la fiert in apa fierbinte carnea si se lasa la fiert pana cand devine frageda. Se adauga apoi zarzavatul curatat,...
Friptura dietetica de vacaMuschiul de vita se curata de pielite si se taie felioare mici. Se adauga sare deasupra si se infig apoi in frigare,...
Muschi de vaca la frigaruiApa se pune intr-o oala la fiert, pe foc potrivit si cand incepe sa dea in clocot, se adauga rasolul cu os si ceapa...
Rasol de vacaRasolul se pune la fiert in apa clocotita si se curata de spuma. Dupa o ora de fiert, se adauga zarzavatul curatata si tocat...
Rasol de vaca cu sos de ciuperciMuschiul de vita se curata de pielite, apoi se impaneaza cu usturoi tocat, se adauga sare, se unge cu ulei si se leaga cu o...
Friptura din muschi de vaca la cuptorCarnea se taie bucatele mici si se pune impreuna cu osul sa fiarba intr-un vas cu apa. Se curata de spuma si se lasa la fiert...
Bors din carne de vacaRasolul se pune la fiert pe foc mic. Cand incepe se faca spuma, aceasta se indeparteaza si se adauga legumele maruntite si...
Supa din rasol de vaca