Pentru budinca delicioasa de macaroane se fierb macaroanele in apa cu sare, se scurg si se limpezesc cu apa rece. Se freaca intr-un castron branza de vaca.
Pentru budinca delicioasa de macaroane se fierb macaroanele in apa cu sare, se scurg si se limpezesc cu apa rece. Se freaca intr-un castron branza de vaca amestecata cu branza de oi, sau numai branza de vaca, cu doua oua, o ceasca de lapte sau de smantana, o lingura de unt, sare. Se amesteca cu macaroanele. Se unge o forma cu unt, se presara cu pesmet, se toarna macaroanele, se dau la cuptor. Se tin trei sferturi de ora. Cand sunt gata se rastoarna.
Budinca de macaroane se serveste calda.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii