Tocana de vacuta este usor de preparat. Aveti nevoie de carne de vaca, ceapa, ulei, pasta de rosii, faina si delikat.
Se taie carnea bucatele, apoi se rumeneste intr-un vas cu ulei incins. Separat, se pune ceapa la calit, se adauga boiua, apoi se pun bucatile de carne, 1 pahar de apa si 2 lingurite delikat. Se lasa sa fiarba inabusit adaugand apa de cate ori scade sosul. Separat, se amesteca pasta de rosii cu putina apa si se adauga apoi peste carne. Se presara faina si se potriveste totul cu sare si piper. Se mai lasa pe foc 15-20 de minute, apoi se presara cu patrunjel verde.
Tocanita se serveste calda, cu mamaliga.
Alte retete care contin carne:
Tocanita de pui
Friptura de vita
Pulpe de pui la cuptor
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm pregatit o mini rulada cu zmeura, dulce-acrisoara. Se pregateste repede si se mananca la fel de repede.
Desert mini rulada cu zmeuraGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii