Prajitura cu branza si iaurt este o reteta fina si utila pentru meniul de sarbatoare. Pentru a o prepara sunt necesare urmatoarele ingrediente: branza de vaca, faina, drojdie, telemea, iaurt, oua.
Prajitura cu branza si iaurt este o prajitura fina si gustoasa. Pentru inceput realizam un aluat pentru prajitura dospit, format din faina, drojdie, sare si apa calda. Se framanta si se lasa la dospit. Se intinde din acesta o foaie de 3-4 cm grosime, care se taie fasii de 4 cm latime, iar in mijlocul fasiei se pune branza.
Se ruleaza, se formeaza un sul care se taie si el in bucati de 2 cm. Se aseaza intr-o tava. In fiecare cub se face o incizie in care se adauga iaurtul batut cu oua.
Poate fi servita dupa ce s-a racit.
Alte retete recomandate:
Pasca fara aluat
Pasca cu branza
Tiramisu

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii