Reţetă de preparare a papanaşilor. Papanasii fierti sunt deliciosi si mult mai usori decat papanasii prajiti in ulei. Aceasta reteta de papanasi fierti se realizeaza cu ingredientele: branza de vaca, oua, faina, unt, smantana.
Se freaca branza cu galbenusurile, se adauga faina, sarea si albusurile batute spuma. Pe planseta pentru aluat se presara faina si se pune compozitia in forma de sul turtit, gros de doua degete.
Se presara putina faina si se taie bucati late de 3 cm. Se fierb in apa sarata clocotita pana cand papanasii se ridica la suprafata apei. Se scot cu lingura si se aseaza pe farfurie.
Se servesc fierbinti cu unt incalzit sau cu smantana.
Alte retete recomandate:
Mancare de urzici
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pui
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCând vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii