Se pun la fiert carnea de vaca, morcovul, ceapa, bucata de carne de iepure, jambonul, toate taiate bucatele. Se adauga zeama de carne, vinul si se la
Se pun la fiert carnea de vaca, morcovul, ceapa, bucata de carne de iepure, jambonul, toate taiate bucatele. Se adauga zeama de carne, vinul si se lasa la inabusit. Se sareaza, pipereaza si se adauga patrunjelul tocat, foaia de dafin si se lasa pe foc 2 ore. Apoi se adauga o lingura de pasta de rosii si 2-3 linguri de vin si se lasa sa mai dea de cateva ori in clocot.
Se serveste cald.Alte retete:
Piftie de curcan Ciorba radauteana Muschi de porc la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii