Pentru a prepara aceasta reteta de prajitura cu branza de vaca sunt necesare urmatoarele ingrediente: branza de vaca, faina, margarina, galbenusuri, lapte, praf de copt, zahar, stafide, esenta de vanilie.
Amesteci ingredientele pentru aluat pana se omogenizeaza. Aluatul se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se pune deasupra umplutura. Se tine la cuptor pana se coace pe jumatate. Se scoate tava si se pune deasupra un amestec rezultat din 5 albusuri batute cu 200 g zahar. Se pune din nou la cuptor pentru 15-20 de minute.
Poate fi servita dupa ce s-a racit putin.
Alte retete recomandate:
Ciocolata de casa
Tiramisu
Spuma de capsuni
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii