Prajitura cu branza de vaca

Pentru a prepara aceasta reteta de prajitura cu branza de vaca sunt necesare urmatoarele ingrediente: branza de vaca, faina, margarina, galbenusuri, lapte, praf de copt, zahar, stafide, esenta de vanilie.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 120 g margarina
  • 200 g zahar
  • 3 galbenusuri
  • 1 praf de copt
  • 1 pahar lapte
  • 400 g faina
  • Pentru umplutura:
  • 1 kg branza de vaci
  • zahar dupa gust
  • 2 galbenusuri
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • stafide

Mod de preparare

Amesteci ingredientele pentru aluat pana se omogenizeaza. Aluatul se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se pune deasupra umplutura. Se tine la cuptor pana se coace pe jumatate. Se scoate tava si se pune deasupra un amestec rezultat din 5 albusuri batute cu 200 g zahar. Se pune din nou la cuptor pentru 15-20 de minute.


Poate fi servita dupa ce s-a racit putin.

Alte retete recomandate:

Ciocolata de casa

Tiramisu

Spuma de capsuni

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc