Reţetă de preparare a papanaşilor. Pentru realizarea retetei de papanasi prajiti sunt necesare urmatoarele ingrediente: branza de vaca, oua, untura, faina, zahar, smantana.
Se freaca branza cu galbenusurile, se adauga faina, sarea si albusurile batute spuma. Se ia cu lingura din compozitie si se formeaza galuste lunguiete si turtite, care se dau prin faina. Se prajesc in untura fierbinte.
Se servesc presarati cu zahar pudra si dupa dorinta, cu smantana.
Alte retete recomandate:
Ciorba de miel
Iahnie de fasole
Ciorba de salata
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii