Reţetă de preparare a papanaşilor. Pentru papanasii prajiti se freaca intr-o cratita branza de vaca cu galbenusurile, faina, sare si la urma se adauga albusurile spuma. Compozitia nu trebuie sa fie prea tare.
Pentru papanasii prajiti se freaca intr-o cratita branza de vaca cu galbenusurile, faina, sare si la urma se adauga albusurile spuma. Compozitia nu trebuie sa fie prea tare. Se ia cu lingura din compozitie si se fac cu mana muiata in faina papanasi potriviti de mari, care se prajesc in unt sau in untura fierbinte, pe ambele parti.
Papanasii prajiti se servesc, indata ce sunt gata, cu smantana sau cu zahar pudra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii