Reţetă de preparare a papanaşilor. Pentru papanasii prajiti se freaca intr-o cratita branza de vaca cu galbenusurile, faina, sare si la urma se adauga albusurile spuma. Compozitia nu trebuie sa fie prea tare.
Pentru papanasii prajiti se freaca intr-o cratita branza de vaca cu galbenusurile, faina, sare si la urma se adauga albusurile spuma. Compozitia nu trebuie sa fie prea tare. Se ia cu lingura din compozitie si se fac cu mana muiata in faina papanasi potriviti de mari, care se prajesc in unt sau in untura fierbinte, pe ambele parti.
Papanasii prajiti se servesc, indata ce sunt gata, cu smantana sau cu zahar pudra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii