Reţetă de preparare a papanaşilor. Pentru papanasii prajiti se freaca intr-o cratita branza de vaca cu galbenusurile, faina, sare si la urma se adauga albusurile spuma. Compozitia nu trebuie sa fie prea tare.
Pentru papanasii prajiti se freaca intr-o cratita branza de vaca cu galbenusurile, faina, sare si la urma se adauga albusurile spuma. Compozitia nu trebuie sa fie prea tare. Se ia cu lingura din compozitie si se fac cu mana muiata in faina papanasi potriviti de mari, care se prajesc in unt sau in untura fierbinte, pe ambele parti.
Papanasii prajiti se servesc, indata ce sunt gata, cu smantana sau cu zahar pudra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii