Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de placinta cu branza de vaca sunt necesare urmatoarele ingrediente: foaie de strudel, branza de vaca, sare, unt, oua.
Se amesteca bine branza cu ouale si sarea. Din foaia de strudel intinsa se taie bucati de marimea tavii de copt. In tava de copt unsa cu unt se asaza 6—7 foi taiate. Fiecare foaie trebuie unsa cu unt. Se asterne apoi branza, potrivind cu furculita ca stratul sa fie uniform de gros. Deasupra lui se mai aseaza inca 6—7 foi unse fiecare cu unt. Se da la cuptor pana se coaca rumen.
Se taie in tava, cu un cutit bine ascutit, patrate care apoi se aseaza pe farfurie.
Alte retete recomandate:
Placinta cu carne
Placinta cu dovleac si mere
Placinta cu telemea si cartofi
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii