Pentru a prepara aceasta reteta de bors de vaca, sunt necesare urmatoarele ingrediente: coada de vaca, ceapa verde, leustean, oua, bors.
Se taie coada de vaca si se spala bucatile in mai multe ape. Se pun la fiert in apa rece, luand mereu spuma. Dupa ce a fiert coada, se adauga ceapa verde tocata marunt si se lasa la fiert inca 15-20 de minute. Borsul se adauga separat, fiert. Apoi se bat ouale in bors, dupa care se pune leusteanul.
Se mai poate adauga leustean tocat la servire.
Alte retete recomandate:
Bors de peste
Bors taranesc cu praz
Bors de fasole
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii