Pentru aceasta reteta de budinca cu branza de vaca si stafide sunt necesare urmatoarele ingrediente: branza de vaca, stafine, unt, smantana, faina, zahar, oua, coaja rasa de la o lamaie.
Branza de vaca, fara zer, se da prin sita, se pune intr-un castron si se freaca cu zaharul, smantana, sarea, untul incalzit si coaja de lamaie.
Se adauga faina si stafidele si se amesteca bine, apoi galbenusurile, unul cate unul si spuma de albusuri.
Se aseaza intr-o forma de budinca unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se pune la cuptor, la foc potrivit si se lasa pana se rumeneste.
Se serveste cu sos de vanilie.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu branza si visine
Tarta cu zmeura si branza dulce
Pasca cu branza
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii