Pentru aceasta reteta de budinca cu branza de vaca si stafide sunt necesare urmatoarele ingrediente: branza de vaca, stafine, unt, smantana, faina, zahar, oua, coaja rasa de la o lamaie.
Branza de vaca, fara zer, se da prin sita, se pune intr-un castron si se freaca cu zaharul, smantana, sarea, untul incalzit si coaja de lamaie.
Se adauga faina si stafidele si se amesteca bine, apoi galbenusurile, unul cate unul si spuma de albusuri.
Se aseaza intr-o forma de budinca unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se pune la cuptor, la foc potrivit si se lasa pana se rumeneste.
Se serveste cu sos de vanilie.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu branza si visine
Tarta cu zmeura si branza dulce
Pasca cu branza
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii