Aluatul de placinta cu mere, nuci sau branza de vaca este o reteta simpla. Ingredientele pentru reteta sunt: faina, zahar, oua.
Aluatul de placinta cu mere, nuci sau branza de vaca se prepara asa: intr-un castron punem faina, iar la mijloc facem o adancitura. In adancitura punem un pahar mic cu smantana, 1 ou intreg si zaharul pudra. Framantam bine si rezulta un aluat consistent care trebuie pus la odihnit la rece, inainte de a-l folosi la placinta.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii