Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de strudel cu branza de vaca sunt necesare urmatoarele ingrediente: foaie de strudel, branza de vaca, zahar, oua, unt.
Se amesteca foarte bine branza cu ouale, sarea si zaharul, framantand cu mana. Pe foaia intinsa si stropita cu unt topit sau untura topita, se aseaza, la un capat, branza. Se acopera cu marginea foii si se ruleaza. Se obtine un sul lung, care se taie in doua, trei bucati, dupa lungimea tavii de copt. Se asaza in tava unsa, sul linga sul, distantate putin. Se ung cu unt sau untura topita. Se dau la cuptor pana cand se coc.
Se taie in tava bucati potrivit de mari, se presara zahar pudra.
Alte retete recomandate:
Strudel surpriza
Strudel cu vanilie
Strudel cu cirese
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii