Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de strudel cu branza de vaca sunt necesare urmatoarele ingrediente: foaie de strudel, branza de vaca, zahar, oua, unt.
Se amesteca foarte bine branza cu ouale, sarea si zaharul, framantand cu mana. Pe foaia intinsa si stropita cu unt topit sau untura topita, se aseaza, la un capat, branza. Se acopera cu marginea foii si se ruleaza. Se obtine un sul lung, care se taie in doua, trei bucati, dupa lungimea tavii de copt. Se asaza in tava unsa, sul linga sul, distantate putin. Se ung cu unt sau untura topita. Se dau la cuptor pana cand se coc.
Se taie in tava bucati potrivit de mari, se presara zahar pudra.
Alte retete recomandate:
Strudel surpriza
Strudel cu vanilie
Strudel cu cirese
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii