Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de strudel cu branza de vaca sunt necesare urmatoarele ingrediente: foaie de strudel, branza de vaca, zahar, oua, unt.
Se amesteca foarte bine branza cu ouale, sarea si zaharul, framantand cu mana. Pe foaia intinsa si stropita cu unt topit sau untura topita, se aseaza, la un capat, branza. Se acopera cu marginea foii si se ruleaza. Se obtine un sul lung, care se taie in doua, trei bucati, dupa lungimea tavii de copt. Se asaza in tava unsa, sul linga sul, distantate putin. Se ung cu unt sau untura topita. Se dau la cuptor pana cand se coc.
Se taie in tava bucati potrivit de mari, se presara zahar pudra.
Alte retete recomandate:
Strudel surpriza
Strudel cu vanilie
Strudel cu cirese
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii