Pentru dovlecei umpluti cu branza si orez se rad dovleceii, se taie in doua sau in trei bucati, dupa marime, si se scobeste miezul. Separat se freaca branza de vaca cu ou.
Pentru dovlecei umpluti cu branza si orez se rad dovleceii, se taie in doua sau in trei bucati, dupa marime, si se scobeste miezul. Separat se freaca branza de vaca cu ou si cu pesmet. Se adauga orezul fiert cu putina apa, o ceapa mica tocata si rumenita cu unt sau untura, sare, piper, verdeata tocata. Cu aceasta compozitie se umplu dovleceii, se rumenesc pe toate partile, in cratita, cu o lingura de untura. Deasupra se toarna un sos de rosii si se dau la cuptor sa fiarba inabusit, pana sunt dovleceii fragezi.
Dovlecei umpluti se servesc calzi.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaA sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii