Carnea se taie felii groase si intre timp se infierbanta gratarul si se unge cu ulei. Se asaza apoi feliile de muschi sau antricoate si se pregateste
Carnea se taie felii groase si intre timp se infierbanta gratarul si se unge cu ulei. Se asaza apoi feliile de muschi sau antricoate si se pregateste carnea in sange. Se sareaza si nu se intorc feliile pe gratar pana nu apare sangele deasupra si nu se inteapa carnea cu furculita ca sa nu curga sucurile.
Fripturile la gratar se servesc cu unt proaspat si cu patrunjel verde tocat.
Alte retete:
Placinta cu dovleac
Mancare de mazare
Tocanita de pui
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii