Pentru a prepara aceasta reteta de prajitura cu visine sunt necesare urmatoarele ingrediente: branza de vaca, galbenusuri, oua, unt, zahar, zmeura si sare.
Se trece prin sita branza de vaca, se amesteca cu cele doua galbenusuri rascoapte, trecute de asemenea prin sita si cu 3 galbenusuri crude. Se adauga 50 g unt, sare si zahar (cat se doreste de dulce). Se freaca bine totul, pentru a se obtine o crema, se adauga apoi albusurile spuma de la 3 oua. Se unge o tava de copt si se asterne in strat uniform compozitia pregatita. Deasupra se presara zmeura. Se coace la foc potrivit.
Se taie dupa gust.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu portocale
Prajitura cu banane
Prajitura cu branza si dovlecel
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii