Coltunasii cu branza de vaca si smantana sunt deliciosi si usor de preparat. Pentru aceasta reteta sunt necesare urmatoarele: branza de vaci, faina, smantana, unt, oua, sare, apa.
Coltunasii cu branza de vaca si smantana sunt deliciosi si usor de preparat. Pentru aceasta reteta sunt necesare urmatoarele: branza de vaci, faina, smantana, unt, oua, sare, apa. Coltunasi cu branza de vaca se prepara asa: se cerne faina pe planseta de aluat, se strange cuib, se face loc la mijloc si se adauga oul si sarea. Se amesteca oul cu putina faina, adaugand si putina apa. Se framanta apoi un aluat tare. Se umplu coltunasii cu branza framantata cu ou si sare, se fierb, se scurg si se spala in multa apa rece. Se lasa sa se scurga bine de apa, si se asaza pe farfuria de servit.
Se servesc reci.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii