Carne

Reteta Cotlet de porc impanat, cu bacon si caise confiate

portii reteta 3 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 4h 
admin postat de
Postat pe: 19-10-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Cotlet de Porc cu Cascaval (Reteta Video)"
 

ingrediente

3 portii

   cotlet de porc – 1 buc (1215 kg)
   sunca de porc – 150 g
   bacon calitativ sau pancetta – 12 felii
   caise confiate – aprox 10 buc
   bere neagra – 150200 ml
   sare si piper Cayenne – dupa gust

mod de preparare

• crestati cotletul in mijloc folosind un cutit ascutit (trebuie sa realizati un buzunar)
• folosind o spatula subtire, indesati usor sunca de porc in interiorul cotletului
• asezonati cotletul si inveliti-l in feliile de bacon sau pancetta
• adaugati caise confiate pe deasupra si legati-l cu papiota culinara (sfoara pentru gatit)
• introduceti-l in slow cooker Crock-Pot 2,4 L Manual, setati pe modul High, adaugati berea neagra si lasati cotletul pentru cca 4-5 ore, in functie de dimensiunea sa
• cu 15 minute inainte de a-l scoate, asezonati inca o data, daca este cazul.

Pofta buna!
Incearca si Ostropel de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc impanat, cu bacon si caise confiate" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.