• ungeți curcanul cu ulei
• amestecați turmericul, maghiranul, sarea si piperul intr-un bol si asezonati curcanul uniform
• taiati marunt usturoiul si frecati curcanul cu acesta
• lasati-l peste noapte la marinat
• setati slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital pe modul de gatire Low si timpul de 18 ore, introduceți curcanul si inchideti capacul etans
• il puteti pune seara inainte de culcare, iar el va fi gata in ziua urmatoare pentru cina
• bulionul de rodie amestecati-l cu 50-100 ml apa fierbinte
• ungeti din cand in cand curcanul cu bulionul de rodie
• cu 15 minute inaintea expirarii timpului, asezonati din nou
• odata gatit, lasati-l sa se odihneasca cca 20 de minute
• optional, pentru a obtine o crusta crocanta, puteti introduce curcanul in cuptor, pentru 5-10 minute, la 210-220⁰C, într-o tava cu hartie de copt.
Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCartofii sunt preferatii mei ...mai ales cei prajiti :)) ... De fapt e o leguma des folosita si buna in aproape orice...
Cartofi la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii