Se bat ouale,se amesteca cu faina,cu zaharul vanilat,cu 50g unt si cu lingura coniac,pana se incorporeaza bine,apoi se adauga sare,laptele pus treptat
Se bat ouale,se amesteca cu faina,cu zaharul vanilat,cu 50g unt si cu lingura coniac,pana se incorporeaza bine,apoi se adauga sare,laptele pus treptat,amestecand mereu.Se unge cu ulei o tigaie cu coada si se pune pe foc.Cand s-a infierbantat,se toarna o ceasca mica de aluat si se invarte tigaia ca sa se acopere cu aluat tot fundul.Se rumeneste clatita pe o parte,se intoarce cu un cutit mai lat si se rumeneste si pe partea cealalta,apoi se rastoarna pe o farfurie lata sau pe un fund.Dupa fiecare clatita se unge tava cu o pana cu ulei.
Dupa dorinta.Rece sau calde.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste prima oara cand fac prajitura aceasta si este grozava langa o ceasca de cafea ! Ps: Mai am de invatat la capitolul...
Foi de miere de albinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii