Betisoare

Betisoarele se servesc la bere rece. Se fac usor si sunt gustoase. Aveti nevoie de faina, oua si unt.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 250 g unt
  • 1 ou
  • vin cat cuprinde
  • 20 g drojdie
  • sare
  • secarica.

Mod de preparare

Pentru betisoare se framanta un aluat din 500 g faina, 250 g unt, 1 ou, vin cat cuprinde, 20 g drojdie, din care se fac betisoare pe care le presaram cu sare si secarica. Se coc la foc iute.


Betisoarele se servesc la bere rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci