Ceapa curatata, ardeii taiati cubulete si un carnat (in lungime) se pun pe betisoare de frigarui, alternand. In
detalii rețetă—400 g de sfecla se spala, se taie betisoare late de 1 cm. Se poate taia cu aparatul de taiat cartofi pai. Sfecla
detalii rețetă—Spaghetele se rup in bucati si se fierb in apa sarata. Se strecoara si se scurg. Morcovii curatat si taie betisoare
detalii rețetă—Morcovii se taie betisoare de cca 5 cm lungime. Se incing 30 g margarina si se calesc morcovii. Se adauga
detalii rețetă—Aluatul se intinde pe masa, maslinele se taie bucatele, mozzarella se stoarce de apa, si se arunteste si foile de
detalii rețetă—Pentru aceasta reteta se folosesc betisoare de 10-15 cm lungime. Se spala ardeiul si se taie in bucati de 4
detalii rețetă—Pulpele si rinza se fierb, ciupercele se prajesc cu ceapa, totul foarte marunt, forma de betisoare.
detalii rețetă—Se bate spuma untul. Se adauga mierea, ouale si sortisoara. Se macina fin 1/2 din nuci, restul se toaca si ambele,
detalii rețetă—Zaharul se freaca impreuna cu mierea, apoi se adauga, pe rand, ouale batute, zeama si coaja rasa de lamaie,
detalii rețetă—Se taie pieptul de pui fasii subtiri de aprox. 1 cm grosime, cat de lungi se poate, si se pun pe betisoare (ca la
detalii rețetă—Se taie cartofii sub forma de betisoare de chibrituri. Se taie ceapa. Se rumenesc cartofii si ceapa intr-o tigaie.
detalii rețetă—Se scot oasele, se spala carnea si se impaneaza cu costita, morcov taiat betisoare si ceapa. Se freaca cu sare,
detalii rețetă—