Untul se freaca spuma cu zaharul si 4 galbenusuri. Separat, se bat albusurile spuma tare si se adauga peste crema. Se adauga zaharul vanilat, amoniacu
Untul se freaca spuma cu zaharul si 4 galbenusuri. Separat, se bat albusurile spuma tare si se adauga peste crema. Se adauga zaharul vanilat, amoniacul stins cu otet, putina sare si faina in ploaie. Aluatul format se trece prin diferite forme de biscuiti si se pun biscuitii astfel formati la copt, in cuptorul incins.
Se servesc biscuiti dupa ce s-au racit, pudrati cu zahar vanilat.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce
Prajitura cu visine
Galuste cu prune
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii